Hyppää sisältöön

Selaimella toimiva
helppokäyttöinen mediapankki
yrityksille ja yhteisöille

Jaa kuvia ja tiedostoja
kollegoillesi ja sidosryhmillesi
sekä asiakkaillesi

Myy kuvatiedostojasi, käytä
keräyskoria sekä lataus- ja
vastaanottokansiota

Monipuolinen käyttöoikeuksien
hallinta mahdollistaa
käytön moneen tarpeeseen

€/kk*
Yhdistyksille ja
urheiluseuroille
500 Gt tallennustilaa
€/kk*
Yksityisyrittäjille ja
ammattikuvaajille
1000 Gt tallennustilaa
€/kk*
Yrityksille ja
yhteisöille
2000 Gt tallennustilaa
Osta palvelu »
Avaa kokeiluversio »

* Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24 %). Esitetyt kuukausiveloitukset ovat voimassa 24 kk ennakkomaksulla.
Palvelun voi maksaa 1, 3, 6, 12 tai 24 kk erissä. Tutustu maksueriin hinnastossamme.

Onko sinulla kysyttävää palvelustamme? Ota yhteyttä: Olli Martinheimo / tai 040 501 3333.

Mediapankki moneen käyttöön

Yrittäjille

Yksityisyrittäjät voivat käyttää mediapankkia asiakasviestinnässään. Esimerkiksi tilaustöitä tekevä valokuvaaja voi toimittaa asiakkaalleen vedokset arvioitavaksi ja lopulliset digituotteet näppärästi ja turvallisesti palvelumme kautta.

Yhdistykselle

Yhdistykset ja seurat voivat hyödyntää mediapankkia monipuolisesti. Useat käyttäjät voivat osallistua ylläpitoon sekä luoda esimerkiksi yhdistyksen tapahtumista kertovaa blogia. Tapahtumakuvia voidaan kerätä esimerkiksi salasanasuojattuun lähetyskansioon, jonne tapahtumien vieraat voivat kuvia lähettää.

Yritykselle

Kaikenkokoiset yritykset voivat käyttää mediapankkia erilaisten kuva-, video- ja dokumenttitiedostojen jaossa henkilökunnan kesken, sidosryhmille ja asiakkaille. Monipuolisten käyttöoikeusmääritysten avulla samaan mediapankkiin voi tallettaa esimerkiksi julkiset pressikuvat, loppuasiakkaalle jaettavia työkuvia sekä alihankkijoiden käyttöön tarkoitettua materiaalia.

Palvelun voi räätälöidä myös yrityksen visuaalista ilmettä vastaavaksi värein ja itse määriteltävin logoin sekä tekstityylein.

Sivuston ominaisuudet

Kuvagalleria

Kuvagalleriassa järjestelet palveluun lähettämäsi kuvat kansioihin vaikkapa tapahtuman tai kuvauskohteen perusteella. Palvelu luo kuvista automaattisesti toimivan kuvagallerian ja voit luoda näyttäviä kuvakollaaseja vaikuttamalla kuvien asetteluun ja kokoon. Katso esimerkki tästä.

Blogi

Blogin avulla pidät upeaa päiväkirjaa, jonka artikkeleja elävöität kuvilla ja videoilla - kokonaan ilman tarvetta ohjelmoinnille! Voit myös antaa ystävillesitoisille käyttäjille mahdollisuuden kirjoittaa blogiisi artikkeleja.

Muokattavat alasivut

Voit myös luoda sivustoosi alasivuja, joilla kerrot tarkemmin itsestäsi tai palveluistasi.

Yksinkertainen ostaa

Palvelu on helppo tilata: sen saa käyttöön heti. Palvelun voi tilata laskutuksella, jolloin lähetämme laskun e-laskuna tai sähköpostitse 3, 6, 12 tai 24 kk välein. Tämän lisäksi käyttöaikaa voi ostaa myös "pre paid"-periaatteella ilman jatkuvaa sopimusta. Maksun voi suorittaa kotimaisten pankkien verkkomaksulla, PayPalilla tai useimmilla maksukorteilla. Tutustu hintoihin hinnastossamme.

Palvelu on helppo tilata: sen saa käyttöön heti. Käyttöaikaa ostat turvallisesti "pre paid"-periaatteella etkä sitoudu pitkiin sopimuskausiin. Maksun voi suorittaa kotimaisten pankkien verkkomaksulla, PayPalilla tai useimmilla luottokorteilla. Tutustu hintoihin hinnastossamme.

Ansaitse kuvillasi

Kuvatiedostojen myynti

Yritys tai Y-tunnuksen omaava yrittäjä voi myydä kuvatiedostoja palvelumme avulla. Ostaja saa ladata valitsemansa kuvat heti maksun jälkeen. Voit määritellä itse hinnat. Veloitamme myynneistä välityspalkkiona vain 8% (minimi 0,5 € per ostotapahtuma). Tilityksiä varten laadimme itselaskutusdokumentin ja tilitämme rahat aina halutessasi (käsittelymaksu 5 euroa per tilityskerta). Katso tästä, miltä myyntitoiminto näyttää vieraallesi.

Keräyskori

Lähetä kuvaustoimeksiannon vedokset palveluumme ja lähetä asiakkaallesi linkki kansioon. Hän voi valita helpon keräyskorin avulla haluamansa kuvat ja kirjoittaa mukaan viestinä toiveita kuvien jatkokäsittelyä varten. Voit tarvittaessa määritellä valinnaisia tuoterivejä, joiden avulla asiakas voi tilata tuotteitasi sinulta. Näet hänen tekemänsä valinnat ja voit jatkaa työtä niiden parissa nopeasti vaikkapa Lightroomissa.

Asiakasviestintä

Latauskansio

Latauskansio-toiminnon avulla jaat näppärästi erimerkiksi painokäyttöön tarkoitettuja suurikokoisia kuvatiedostoja. Samasta kuvasta voidaan tallettaa eri kokoisia tai muotoisia versioita ja palvelu näyttää lataajalle niiden koot sekä muut ominaisuudet. Vieraasi voi ladata yhden tai useamman tiedoston kerrallaan tai voit lähettää hänelle latauslinkin, jonka kautta valitsemasi tiedostot on helppo ladata.

Kuvien vastaanotto

Voit määritellä kansioon lähetysoikeudet myös vieraille esimerkiksi salasanalla tai erillisellä lähetyslinkillä. Näin voit kerätä vaikkapa tapahtuman vieraiden kuvat nopeati yhteen kansioon. Unohda sähköpostiliitteet, saat kuvat helposti yhteen kansioon ja voit valita niistä parhaat jatkokäyttöä varten!

Sisällön talletus

Gallerian levytila

Kuvat.fi Pro:ssa tilaa tiedostojen tallennukseen on 1 teratavu tai 2 teratavua, johon mahtuu satoja tunteja videota ja kymmeniä tuhansia kuvia. Palvelu säilyttää alkuperäiset tiedostot, joten voit milloin vain ladata tiedostoja myös itsellesi takaisin.

Palvelun harrastajakäyttöön tarkoitetussa versiossa tilaa tiedostojen tallennukseen on peräti 500 gigatavua, johon mahtuu kymmeniä tunteja videota ja tuhansia kuvia. Palvelu säilyttää alkuperäiset tiedostot, joten voit milloin vain ladata tiedostoja myös itsellesi takaisin.

Tiedostojen lähetys

Lähetykseen ei tarvita mitään sovelluksia, vaan pelkkä web-selain riittää. Tehokäyttäjät voivat myös tämän lisäksi käyttää FTP/SFTP-yhteyttä tai Adobe Lightroom -sovelluksen laajennusta. Lisäksi tarjoamme lähetyssovelluksen iOS- ja Android-laitteisiin.

Kuvien vastaanotto muilta käyttäjiltä

Voit myös antaa tuttavillesi mahdollisuuden lähettää kuvia yksittäisiin kansioihin. Heidän ei tarvitse asentaa mitään ylimääräisiä sovelluksia, vaan lähetys tapahtuu yksinkertaisesti web-selaimella. Näin voit esimerkiksi kerätä tapahtuman kuvat näppärästi yhteen paikkaan.

Laaja tuki erityyppisille tiedostoille

Kuvien (.jpg, .tiff, .png, .heic/.heif, sekä kameroiden raw-formaatit) ja videoiden lisäksi tuettuja ovat esimerkiksi useat ammatti- sekä toimistosovellusten tiedostomuodot, kuten .pdf, .psd, .ai, .indd, .rtf, .doc, .ppt, ja .xls, joista palvelu pystyy luomaan esikatseluversiot.

Mobiililaitteille optimoitu katselu

Palvelu näyttää kuvat ja kansiot myös erilaisilla mobiililaitteilla. Moderneilla kosketusnäyttölaitteilla kuvien selaus toimii totuttuun tapaan pyyhkäisy- ja suurennustoimintoineen.

Kuvien muokkaus palvelussa ja efektit

Voit myös tehdä yksinkertaisia korjauksia ja rajauksia kuvillesi sekä lisätä niihin erilaisia suodattimia tai efektejä. Voit siis lähettää kuvat palveluun suoraan kamerastasi ja tehdä tarvittaessa pienet korjaukset suoraan web-selaimellasi.

Suojaus ja jakaminen

Kuvien vesileimaus

Voit suojata kuvasi vesileimoin, jotka palvelu liittää suurempikokoisten katselukuvien yhteyteen automaattisesti. Vesileima voi olla itse tekemäsi kuvatiedosto tai palvelu voi luoda sen kirjoittamastasi tekstistä valitsemallasi kirjasintyypillä.

Suojatut kansiot

Palveluun luodut kansiot voivat olla joko julkisia tai yksityisiä. Voit suojata kansiot salasanalla tai valita käyttäjäkohtaisesti ketkä vieraat pääsevät kansioon ja mitä he voivat siellä tehdä (katsoa kuvia, ladata alkuperäistiedostoja tai lähettää uusia kuvia).

Sisällön upotus muulle sivulle

Voit upottaa yksittäisen kuvakansion kuvia näyttävän kuvaselaimen toiselle web-sivulle käyttäen yksinkertaista upotuskoodia. Lisäksi tarjoamme WordPress-sisällönhallintasovelluksen käyttäjille lisäosan, jolla kuvaselaimen upotus WordPress-sivuun käy helposti. Voit käyttää myös Kuvat.fi:tä osana WordPressin mediavalitsinta.

Alkuperäistiedostojen lataus palvelusta

Voit sallia alkuperäistiedostojen latauksen, jolloin vieraasi voivat ladata palvelusta alkuperäiset kuvat joko yksitellen tai kansioittain itselleen. Lisäksi voit lähettää sähköpostitse latauslinkkejä, jolloin viestin vastaanottaja voi ladata useita kuvia koneelleen helposti.

Kutsujen lähetys

Voit lähettää palvelun avulla kutsuja sähköpostitse sekä esimerkiksi Facebookin kautta vieraillesi. Kutsun vastaanottaja pääsee katsomaan kuvia muutamalla klikkauksella. Voit myös liittää kutsuun oman viestisi.

Kuvien arvostelu ja kommentointi

Voit halutessasi sallia kuvien kommentoinnin tai arvoistelun tähdillä. Näin voit kerätä helposti palautetta kuvistasi esimerkiksi tuttaviltasi.

Some-jakonapit

Halutessasi voit kytkeä kuviesi yhteyteen myös jakonapit, jolla vieraasi voivat jakaa linkkejä kuviisi eteenpäin eri sosiaalisiin mediohin. Voit myös itse ylläpitäjänä helposti lähettää linkin uusiin kuviisi vaikkapa Facebook-seinällesi. Palvelu pystyy luomaan myös RSS-syötteen kansioiden uusista kuvista sekä blogiartikkeleistasi, joten kuvasivuston yhdistäminen muihin palveluihin on helppoa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Lue itse, mitä mieltä erityyppiset asiakkaamme ovat meistä ja miten he käyttävät Kuvat.fi:tä:

”Hyödynnämme Kuvat.fi:tä Suomen Partiolaisten kuvapankkina, jonne kokoamme kuvia eri tapahtumistamme. Kuvapankin kuvat ovat vapaasti käytettävissä myös medialle.”

Anna Koroma-Mikkola
Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Suomen Partiolaiset

”Kuvat.fi on helppokäyttöinen suomalainen palvelu kuvien toimituksille Eckerö Linen eri osastojen välillä sekä yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien tarpeeseen. Tallennustilaa on riittävästi ja sivusto on selkeä monipuolisine toimintoineen.”

Kadri Ülper
Markkinointiassistentti, Eckerö Line

”Kuvat.fi on helpottanut kuvamateriaalin tallennusta, säilytystä ja ennen kaikkea jakamista kaikille, jotka kuvia tarvitsevat. Kaukokiito toimii lähes kolmellakymmenellä paikkakunnalla ympäri maata ja kuvia tarvitaan jatkuvasti eri tarkoituksiin ja eri paikkakunnilla. Suurien kuvatiedostojen lähettäminen sähköpostiliitteenä on joskus jopa mahdotonta ja kuvapankin ansiosta kuvia tarvitseva saa ne käyttöönsä nopeasti ja helposti ilman että tarvitsee vaivata muita henkilöitä.”

Jarmo Lilja
Johtaja, myynti ja markkinointi, Suomen Kaukokiito Oy

”Kuvat.fi on jo monta vuotta toiminut pääasiallisena kuvien toimitusalustana kaikille asiakkailleni. Palvelu on nopea, helppokäyttöinen ja luotettava. Kuvat.fi:n kautta on kätevä lähettää sekä esikatselukuvia, että valmiita vedoksia ja asiakkaiden on helppo ladata ne sieltä omaan käyttöönsä.”

Mika Huisman
Arkkitehtuurivalokuvaaja ja yrittäjä, Decopic Oy

”Finlandia-hiihdolla on kansainvälisenä massahiihtotapahtumana tuhansia asiakkaita palveltavana ja Kuvat.fi on osoittautunut erinomaiseksi julkaisuvälineeksi antamaan hiihtäjillemme lisäsisältöä tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Kuvat.fi käyttö on vaivatonta ja asiakaspalvelu hyvää. Palvelua myös kehitetään jatkuvasti ja myös käyttäjien toivomukset otetaan huomioon. Lisäksi palvelu on kotimainen, mikä on meille tärkeää.”

Tiina Hernesniemi
Pääsihteeri, Finlandia-hiihto

”Man in Van tuottaa monitoimipaikkaisille yrityksille huolto- ja rakentamispalveluita valtakunnallisesti. Esimerkiksi isommissa projekteissa on tärkeä saada välitettyä kuvia sekä muuta dokumentaatiota sidosryhmille nopeasti, ja Kuvat.fi tarjoama Mediapankki sopii siihen täydellisesti.”

Jon Catani
Yrittäjä, Man in Van Oy

”Iisalmen kaupungilla byiisalmi.kuvat.fi käyttöönotto on helpottanut yhteistyötä niin kaupungin sisäisten toimijoiden, että eri valokuvaajien sekä mainostoimistojen kanssa. Kuvakansioiden helppo jakaminen sosiaalisessa mediassa edistää myös koko kaupungin brändin tunnetuksi tekemistä.”

Kirsi Hukkanen
Tieto- ja viestintävastaava, web-päätoimittaja, Iisalmen kaupunki

”Kuvat.fi-palvelussa olemme jakaneet kuvia ja videoita kansainvälisten asiakkaittemme kanssa. Palvelun käyttö on helppoa ja yksinkertaista.”

Hannu Vierikko
Toimitusjohtaja, Kickbick Worldwide

”HIFK järjestää paljon yritystapahtumia yhteistyökumppaneilleen sekä sidosryhmilleen. Käytämme Kuvat.fi Pro -mediapankkia kuvien ja videoiden jakamiseen. Palvelu on todella helppokäyttöinen ja käyttäjiltä saatu palaute positiivista.”

Jussi Patjas
Myyntipäällikkö, Oy HIFK Hockey Ab

”Fitness-urheilun suosio Suomessa on ollut kovassa nosteessa viime vuosien aikana. Järjestämme vuosittain Lahdessa Nordic Fitness Expon sekä sen karsintakilpailuja ympäri Suomen. Hyödyntämällä Kuvat.fi-palvelua koostamme kattavat kuvagalleriat kilpailuista myös verkkoon. Suosittelen palvelua sen kotimaisuuden sekä helppokäyttöisyyden takia myös muille!”

KP Ourama
Nordic Fitness Expo & Body-lehti

”Kuvat.fi on ollut juuri sopiva paikka jakaa kuvia seutukunnastamme. Palvelu toimii käytännöllisyytensä, hyvien hakutoimintojen ja helppokäyttöisyytensä ansiosta mainiosti seutukunnan eri julkisten toimijoiden yhteisenä kuvapankkina, mutta samalla visuaalisuutensa ansiosta myös kuntalaisia, matkailijoita ja yrityselämää palvelevana selailugalleriana.”

Leena Harju
Tiedottaja, Raahen seudun yrityspalvelut

”KVPS:llä on toimintaa useilla eri paikkakunnilla, mukana toiminnassa on perheitä ja yhteistyökumppaneita. Kuvat.fi-palvelun avulla voimme jakaa kuvia, muuta materiaalia sekä tietoa myös niille jotka eivät pääse osallistumaan tapahtumiimme.”

Petteri Kukkaniemi
Projektipäällikkö, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

”Kuvat.fi-sivusto on ollut meille helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla olemme saaneet kuviamme paremmin asiakkaiden näkyville. Blogia on myös erittäin helppo käyttää.”

Riikka Holopainen
Omistaja, pääopas, Willijoki

”Käytämme Kuvat.fi-kuvapankkia arkistona josta voimme jakaa helposti kuvia yksityishenkilöille ja yrityksille, joista olemme tehneet jutun lehteen.”

Jari Saarentaus
Moottori-lehti

”Kuvat.fi-palvelun käyttöönotto oli todella vaivatonta ja helppoa. Se on palvellut meitä ja asiakkaitamme moitteettomasti ja on erinomainen ja edullinen ratkaisu pk-yrityksen kuvapankiksi.”

Jukka Markus
Yrittäjä, Nordic Health Systems Oy

”Kuvat.fi on helpottanut huomattavasti tapahtumakuvien jakoa hyvällä ja helpolla käyttöliittymällään.”

Matti Leino
Webmaster, Audiclub Finland

”Mielestämme palvelu on helposti muokattavissa käyttäjän näköiseksi ja sitä kautta on helppo jakaa kuvia ja tuoda niitä saataville. Esimerkiksi kuvien pyytäjille on kätevä lähettää linkki, jolloin ei tarvitse tukkia sähköpostia isoilla kuvatiedostoilla puhumattakaan siitä, että tämä säästää aikaa. Kokonaisuutena palvelu on erittäin helppokäyttöinen sekä kuvien viennin että tuonnin osalta.”

Hanna Valtokivi
Viestintäpäällikkö, Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK

”Käytämme Kuvat.fi-palvelua päivittäin ja se helpottaa kovasti kuvien valintaa ja siirtoa lehden taittoprosessin aikana.”

Petri Laine
Päätoimittaja, Retki-lehti

”Kuvat.fi-sivusto on verraton alusta, johon tuotettu sisältö muodostaa näyteikkunan tapahtumista, joissa rakennus- ja kiinteistöpalvelualan vetovoimaisuutta on edistetty. Sivusto toimii myös kuvapankkina Rakennusteollisuus RT:n eri toimijoille.”

Janne Suntio
Asiamies, Rakennus- ja kiinteistöpalvelualan vetovoima ry

”Kuvapankkimme Kuvat.fi:n kautta on kätevä ja erittäin helppo tapa jakaa tuotekuviamme sekä mainoksiamme asiakkaille, josta he voivat ladata helposti kuvat omaan käyttöönsä. Helposti käytettävä palvelu on meillä käytössä todella paljon ja kaikkien työntekijöiden kesken. Hinta-laatu-suhde on kohdallaan!”

Arto Ant-Wuorinen
Markkinointi ja myynti, Plastex Oy

”Meille on tärkeää pystyä jakamaan kuvia medialle ja yhteistyökumppaneille laadukkaasti, mutta vaivattomasti. Kuvat.fi on täyttänyt tämän tarpeen erinomaisesti.”

Wille Markkanen
Toimitusjohtaja, Kuopio-Tahko Markkinointi Oy

”Kuvat.fi-palvelun avulla on ollut helppo toimittaa kuvia eri medioiden käyttöön sekä jakaa myöskin kuvia sidosryhmillemme tapahtumista.”

Anna Lindström
Markkinointiassistentti, Novart Oy

”Sähköisen liikkumisen vallankumous kiinnostaa yleisöä. Kuvat.fi:n helppokäyttöisen blogitoiminnon avulla yhdistyksemme aktiivijäsenet voivat kirjoittaa helposti artikkeleja TeslaClub.fi-sivustoomme.”

Teollisuusneuvos Kari Kallonen
Puheenjohtaja, Tesla Club Finland ry

”Käytämme Kuvat.fi-palvelua kuvien, videoiden ja muiden suurten aineistojen jakeluun asiakkaillemme pilvipalvelun tapaan. Myös asiakkaamme voivat ladata isoja tiedostoja Kuvat.fi-palveluun. Toiminto on erittäin näppärä erityisesti suurten kuva- ja videotiedostojen molemminpuolisessa jakelussa. Tiedostot voi jakaa salasanan kanssa tai suorana linkkinä itse valitsemalleen asiakasjoukolle tai voimme antaa salasanalla varustetun kansion, jonne asiakas voi siirtää tiedostot sujuvasti.

Olemme perustaneet Kuvat.fi:hin ulkoisen ja sisäisen kuvapankin. Ulkoiseen kuvapankkiin on suora linkki tekes.fi-sivustoltamme, josta asiakkaamme voivat ladata kuvia. Erityisesti sisäistä kuvapankkia päivitämme jatkuvasti ja kuvia käytämme Tekesin uutisissa, nettisivuilla, intranetissa, julkaisuissa ja PowerPoint-esityksissä.”

Susanna Lehto
Viestintäassistentti, Innovaatiorahoituskeskus Tekes

”Kuvat.fi-kuvapankkimme toimittaa markkinoinnissamme mediapankin virkaa, kun välitämme kuva-aineistoja jälleenmyyjiemme ja yhteistyökumppanien suuntaan.”

Paavo Liinaharja
Graafinen suunnittelija, Karttakeskus Oy

”Palvelun avulla voimme luoda eri sesongin mukaisia yksityisiä kuvakansioita asiakaskohtaisesti ja jakaa ne salasanan tai sähköpostilinkin kautta kätevästi suoraan asiakkaillemme tai heidän mainostoimitoilleen. Laajentunut tuki eri tiedostomuodoille mahdollistaa nykään myös videoiden ja projektitiedostojen jakamisen vaivatta drop-in-periaatteella. Nopea asiakaspalvelu sekä jatkuva sivuston ominaisuuksien kehittäminen ovat ehdottomasti plussaa”

Timo Pyrrö
Oy Patrol Ab

”Kuvat.fi on helpottanut huomattavasti kuvapankkitoimintaamme ja esim. usean tiedostomuodon tuen ansiosta olemme laajentaneet omaa käyttöämme ns. mediapankiksi, jolloin voimme hyödyntää palvelua paljon kokonaisvaltaisemmin kuin pelkästään kuvapankkina.”

Jesse Nykyri
Markkinointi ja Myyntiassistentti, Andreas Stihl Oy

”Helppokäyttöinen kotimainen palvelu. Joustava kuvagallerian ulkoasun muokkaus sekä kattavat ylläpitäjän työkalut, jotka mahdollistavat kuvien jakamisen henkilöstön kesken sisäisesti ja mutta myös ulkopuolisille markkinointitarkoituksissa. Ylläpito sujuvan vaivatonta.”

Anna Saksio
Markkinointipäällikkö, Iin kunta / Micropolis Oy

”Lahden Hiihtoseura Ry (LHS) on käyttänyt Kuvat.fi palvelua vasta vähän aikaa, mutta jo nyt olemme tyytyväisiä palvelun sisältöön. Perinteikkeenä ja tunnettuna suomalaisena talviurheiluseurana järjestämme paljon tapahtumia ja leirejä juniorityöstä aina SM-tasolle asti. Seuratoiminnassa meille on tärkeää palvelun käytännöllisyys sekä kustannustehokkuus ja Kuvat.fi tarjoaa näistä kumpaakin.”

Tony Kilponen
Toiminnanjohtaja, Lahden Hiihtoseura

”Käytän Kuvat.fi-palvelua koska se on helppokäyttöinen, edullinen, luotettava ja kotimainen! Sinne on helppo ladata asiakkaiden raakakuvat valintaa varten, sekä valmiit kuvat lataamista varten. Kukaan asiakkaistani ei ole ilmoittanut, etteikö osaisi käyttää sitä!”

Marika Kiviharju
Valokuvaaja, PinupStudio

Kysyttävää?