Hyppää sisältöön

Tee tili ja säilytä kuvasi kotimaisella palvelimella. Käyttö on helppoa!

Jaa kansioita ja kuvia ystävillesi, kollegoillesi tai asiakkaillesi.

Luo upeita kuvagallerioita ja blogeja, myy kuviasi tai luo materiaalipankki.

Sinä omistat oikeudet kuviisi. Kuvasi säilyvät turvassa alkuperäisversioina.

500
Gigatavua
Ennakkomaksu verkkopankista,
maksukortilla tai Paypalilla - €/vuosi.
Voit maksaa myös kuukausittain - .
1000
Gigatavua
Ennakkomaksu verkkopankista,
maksukortilla tai Paypalilla €/vuosi.
Voit maksaa myös kuukausittain - .
Tilaa kuluttajaversio »

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).
Palvelun voi maksaa 1, 3, 6, 12 tai 24 kk erissä. Tutustu kaikkiin maksuvaihtoehtoihinhinnastossamme.

Mediapankki moneen käyttöön

Yrittäjille

Yksityisyrittäjät voivat käyttää mediapankkia asiakasviestinnässään. Esimerkiksi tilaustöitä tekevä valokuvaaja voi toimittaa asiakkaalleen vedokset arvioitavaksi ja lopulliset digituotteet näppärästi ja turvallisesti palvelumme kautta.

Yhdistykselle

Yhdistykset ja seurat voivat hyödyntää mediapankkia monipuolisesti. Useat käyttäjät voivat osallistua ylläpitoon sekä luoda esimerkiksi yhdistyksen tapahtumista kertovaa blogia. Tapahtumakuvia voidaan kerätä esimerkiksi salasanasuojattuun lähetyskansioon, jonne tapahtumien vieraat voivat kuvia lähettää.

Yritykselle

Kaikenkokoiset yritykset voivat käyttää mediapankkia erilaisten kuva-, video- ja dokumenttitiedostojen jaossa henkilökunnan kesken, sidosryhmille ja asiakkaille. Monipuolisten käyttöoikeusmääritysten avulla samaan mediapankkiin voi tallettaa esimerkiksi julkiset pressikuvat, loppuasiakkaalle jaettavia työkuvia sekä alihankkijoiden käyttöön tarkoitettua materiaalia.

Palvelun voi räätälöidä myös yrityksen visuaalista ilmettä vastaavaksi värein ja itse määriteltävin logoin sekä tekstityylein

Sivuston ominaisuudet

Kuvagalleria

Kuvagalleriassa järjestelet palveluun lähettämäsi kuvat kansioihin vaikkapa tapahtuman tai kuvauskohteen perusteella. Palvelu luo kuvista automaattisesti toimivan kuvagallerian ja voit luoda näyttäviä kuvakollaaseja vaikuttamalla kuvien asetteluun ja kokoon. Katso esimerkki.

Blogi

Blogin avulla pidät upeaa päiväkirjaa, jonka artikkeleja elävöität kuvilla ja videoilla - kokonaan ilman tarvetta ohjelmoinnille! Voit myös antaa toisille käyttäjille mahdollisuuden kirjoittaa blogiisi artikkeleja.

Muokattavat alasivut

Voit myös luoda sivustoosi alasivuja, joilla kerrot tarkemmin itsestäsi tai palveluistasi.

Yksinkertainen ostaa

Palvelu on helppo tilata: sen saa käyttöön heti. Palvelun voi tilata laskutuksella, jolloin lähetämme laskun e-laskuna tai sähköpostitse 3, 6, 12 tai 24 kk välein. Tämän lisäksi käyttöaikaa voi ostaa myös "pre paid"-periaatteella ilman jatkuvaa sopimusta. Maksun voi suorittaa kotimaisten pankkien verkkomaksulla, PayPalilla tai useimmilla maksukorteilla.

Palvelu on helppo tilata: sen saa käyttöön heti. Käyttöaikaa ostat turvallisesti "pre paid"-periaatteella etkä sitoudu pitkiin sopimuskausiin. Maksun voi suorittaa kotimaisten pankkien verkkomaksulla, PayPalilla tai useimmilla luottokorteilla.

Palvelun voi maksaa 1, 3, 6, 12 tai 24 kk erissä. Tutustu kaikkiin maksuvaihtoehtoihin hinnastossamme.

Ansaitse kuvillasi

Kuvatiedostojen myynti

Yritys tai Y-tunnuksen omaava yrittäjä voi myydä kuvatiedostoja palvelumme avulla. Ostaja saa ladata valitsemansa kuvat heti maksun jälkeen. Voit määritellä itse hinnat. Veloitamme myynneistä välityspalkkiona vain 8% (minimi 0,5 € per ostotapahtuma). Tilityksiä varten laadimme itselaskutusdokumentin ja tilitämme rahat aina halutessasi (käsittelymaksu 5 € per tilityskerta). Katso tästä, miltä myyntitoiminto näyttää vieraallesi.

Keräyskori

Lähetä kuvaustoimeksiannon vedokset palveluumme ja lähetä asiakkaallesi linkki kansioon. Hän voi valita helpon keräyskorin avulla haluamansa kuvat ja kirjoittaa mukaan viestinä toiveita kuvien jatkokäsittelyä varten. Voit tarvittaessa määritellä valinnaisia tuoterivejä, joiden avulla asiakas voi tilata tuotteitasi sinulta. Näet hänen tekemänsä valinnat ja voit jatkaa työtä niiden parissa nopeasti vaikkapa Lightroomissa.

Kuvien lähetys ja vastaanotto asiakkaalle

Latauskansio

Latauskansio-toiminnon avulla jaat näppärästi erimerkiksi painokäyttöön tarkoitettuja suurikokoisia kuvatiedostoja. Samasta kuvasta voidaan tallettaa eri kokoisia tai muotoisia versioita ja palvelu näyttää lataajalle niiden koot sekä muut ominaisuudet. Vieraasi voi ladata yhden tai useamman tiedoston kerrallaan tai voit lähettää hänelle latauslinkin, jonka kautta valitsemasi tiedostot on helppo ladata.

Kuvien vastaanotto

Voit määritellä kansioon lähetysoikeudet myös vieraille esimerkiksi salasanalla tai erillisellä lähetyslinkillä. Näin voit kerätä vaikkapa tapahtuman vieraiden kuvat nopeati yhteen kansioon. Unohda sähköpostiliitteet, saat kuvat helposti yhteen kansioon ja voit valita niistä parhaat jatkokäyttöä varten!

Sisällön talletus

Gallerian levytila

Kuvat.fi antaa sinulle valitusta palvelusta riippuen 500 gigatavua - 5 teratavua tallennustilaa. Siihen mahtuu kymmeniä tuhansia valokuvia ja satoja tunteja videota. Palvelu säilyttää alkuperäiset tiedostot, joten voit milloin vain ladata tiedostoja myös itsellesi takaisin.

Tiedostojen lähetys

Lähetykseen ei tarvita mitään sovelluksia, vaan pelkkä web-selain riittää. Tehokäyttäjät voivat myös tämän lisäksi käyttää FTP/SFTP-yhteyttä tai Adobe Lightroom -sovelluksen laajennusta. Lisäksi tarjoamme lähetyssovelluksen iOS- ja Android-laitteisiin.

Kuvien vastaanotto muilta käyttäjiltä

Voit myös antaa muille mahdollisuuden lähettää kuvia ja muita tiedostoja yksittäisiin kansioihin. Heidän ei tarvitse asentaa mitään ylimääräisiä sovelluksia tai rekisteröityä palvelun käyttäjäksi, vaan lähetys tapahtuu yksinkertaisesti klikkaamalla antamaasi kutsulinkkiä. Näin voit esimerkiksi kerätä tapahtuman kuvat näppärästi yhteen paikkaan.

Laaja tuki erityyppisille tiedostoille

Kuvien (.jpg, .tiff, .png, .heic/.heif, sekä kameroiden raw-formaatit) ja videoiden lisäksi tuettuja ovat esimerkiksi useat ammatti- sekä toimistosovellusten tiedostomuodot, kuten .pdf, .psd, .ai, .indd, .rtf, .doc, .ppt, ja .xls, joista palvelu pystyy luomaan esikatseluversiot.

Mobiililaitteille optimoitu katselu

Palvelu näyttää kuvat ja kansiot myös erilaisilla mobiililaitteilla. Moderneilla kosketusnäyttölaitteilla kuvien selaus toimii totuttuun tapaan pyyhkäisy- ja suurennustoimintoineen.

Kuvien muokkaus palvelussa ja efektit

Kuvien (.jpg, .tiff, .png, .heic/.heif, sekä kameroiden raw-formaatit) ja videoiden lisäksi tuettuja ovat esimerkiksi useat ammatti- sekä toimistosovellusten tiedostomuodot, kuten .pdf, .psd, .ai, .indd, .rtf, .doc, .ppt, ja .xls, joista palvelu pystyy luomaan esikatseluversiot.

Suojaus ja jakaminen

Kuvien vesileimaus

Voit suojata kuvasi vesileimoin, jotka palvelu liittää suurempikokoisten katselukuvien yhteyteen automaattisesti. Vesileima voi olla itse tekemäsi kuvatiedosto tai palvelu voi luoda sen kirjoittamastasi tekstistä valitsemallasi kirjasintyypillä.

Suojatut kansiot

Palveluun luodut kansiot voivat olla joko julkisia tai yksityisiä. Voit suojata kansiot salasanalla tai valita käyttäjäkohtaisesti ketkä vieraat pääsevät kansioon ja mitä he voivat siellä tehdä (katsoa kuvia, ladata alkuperäistiedostoja tai lähettää uusia kuvia).

Sisällön upotus muulle sivulle

Voit upottaa yksittäisen kuvakansion kuvia näyttävän kuvaselaimen toiselle web-sivulle käyttäen yksinkertaista upotuskoodia. Lisäksi tarjoamme WordPress-sisällönhallintasovelluksen käyttäjille lisäosan, jolla kuvaselaimen upotus WordPress-sivuun käy helposti. Voit käyttää myös Kuvat.fi:tä osana WordPressin mediavalitsinta.

Alkuperäistiedostojen lataus palvelusta

Voit sallia alkuperäistiedostojen latauksen, jolloin vieraasi voivat ladata palvelusta alkuperäiset kuvat joko yksitellen tai kansioittain itselleen. Lisäksi voit lähettää sähköpostitse latauslinkkejä, jolloin viestin vastaanottaja voi ladata useita kuvia koneelleen helposti.

Kutsujen lähetys

Voit lähettää palvelun avulla kutsuja sähköpostitse sekä esimerkiksi pikaviestimien tai sosiaalisen median kautta vieraillesi. Kutsun vastaanottaja pääsee katsomaan kuvia muutamalla klikkauksella. Voit myös liittää kutsuun oman viestisi

Kuvien arvostelu ja kommentointi

Voit halutessasi sallia kuvien kommentoinnin tai arvoistelun tähdillä. Näin voit kerätä helposti palautetta kuvistasi esimerkiksi tuttaviltasi.

Some-jakonapit

Halutessasi voit kytkeä kuviesi yhteyteen myös jakonapit, jolla vieraasi voivat jakaa linkkejä kuviisi eteenpäin eri sosiaalisiin mediohin. Voit myös itse ylläpitäjänä helposti lähettää linkin uusiin kuviisi vaikkapa Facebook-seinällesi.

Vertaile Kuvat.fi:n versioiden eroja:

Harrastaja Kova
harrastaja
Yhdistys Yrittäjä Pieni
yritys
Iso
yritys
Palvelun ominaisuudet:
Tilaa
Tilaa
Tilaa
Tilaa
Tilaa
Tilaa
Kuvagalleria
Suuri tallennustila500 G1000 G500 G1000 G2000 G5000 G
Ylläpitokäyttäjien määrä115110100
Saa käyttää elinkeinotoiminnassa
Kuvien muokkaus
Helppo blogi
RAW-tiedostojen tuki
PDF & Office-dokumentit
Arvostelu ja kommentointi
Ulkoasu ja kustomointi
Useita ulkoasuvaihtoehtoja
Mobiilikäyttö verkkoselaimella
Muokattavat alasivut
Sähköpostien ulkoasu ja logo
Kuvagalleria
Kuvien vesileimaus
Yksityiset kansiot
Salasanasuojaus
Upotus muille sivuille
Lähetysoikeus vierailijoille
Valintatyökalu (keräyskori)
Kuvatiedostojen myynti
Lähetys ja sovellukset
iOS-sovellus
Android-lähetyssovellus
SFTP- ja FTPS-lähetys
Lightroom-lisäosa
WordPress-lisäosa

Avaa hinnasto

Kysyttävää?