Kysyttävää?
Koti sinun kuvillesi.

Kuvat.fi luo näyttävän kuvasivuston omista kuvistasi. Se on helppokäyttöinen ja toimii web-selaimella, useimmilla mobiililaitteilla sekä tablet-tietokoneilla. Palvelu on täysin kotimainen ja kuvasi ovat tallessa helsinkiläisessä palvelinkeskuksessa.

Talleta kuvat perhetapahtumista, lomamatkoista ja harrastuksistasi. Kutsu ystäväsi katsomaan, valitset itse kuka näkee mitäkin. Kerää kuvat myös ystäviltäsi. Kirjoita blogia ajankohtaisista tapahtumista.

Voit hyödyntää palvelua osana yritystoimintaasi. Monipuolisen keräyskorin avulla esittelet vedoskuvat asiakkaallesi tai toimitat valmiit kuvat latauspakettina. Mediapankkitoimintojen avulla voit jakaa suuria tiedostoja helposti.

Avaa kokeiluversio
Tutustu ominaisuuksiin

Blogi

kyllä, ilmainen
  • Käyttövalmis blogi
  • (Ei sisällä kuvagalleriaa)
Aloita

Kuluttajille

vuosi
  • Täydellinen kuvasivusto
  • Kuvagalleria ja blogi
Ilmainen kokeilu

Ammattilaisille

vuosi
  • Kuvasivu ja keräyskori
  • Keräyskori, kuvien myynti ym.
Ilmainen kokeilu

Mikä Kuvat.fi on?

Kuvat nettiin näyttävästi

Upea kuvasivusto syntyy kuin huomaamatta! Palvelu luo lähettämistäsi kuvista automaattisesti oman gallerian, jota voit muokata mieleiseksesi ja esitellä ystävillesi.

Aloita blogin kirjoitus

Monipuolisen blogityökalumme käyttö on vaivatonta ja blogi syntyy kuin itsestään tallettamistasi kuvista ja videoista.

Valitse kuka näkee mitäkin

Päätä itse, kuka näkee mitäkin: voit luoda yksityisiä ja julkisia kuvakansioita. Kuvien jako läheisille on helppoa ja palvelu onkin loistava ratkaisu esimerkiksi hääkuvien koostamiseksi yhteen paikkaan kaikkien nähtäville.

Voit antaa kansiokohtaisia ylläpito-oikeuksia muille käyttäjille ja toteuttaa vaikkapa kokonaisen kuvapankin palvelun avulla.

Ammattikäyttöön ja yrityksille palvelu tarjoaa myös paljon, kuten kuvien keräyskorin, vesileimauksen, rss-syötteet, gallerioiden upotuksen ym. Voit toimittaa esimerkiksi vedokset tai lehdistökuvat helposti haluamillesi tahoille.

Luo näyttävä kuvakollaasi tai blogi hetkessä. Aloita heti!

Avaa oma kuvasivusto